Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Veilig & efficiënt werken met Werkplek+

Dagelijks krijgen onze servers te maken met duizenden cyberaanvallen. Daar zijn ze gelukkig goed tegen bestand. Niet alleen door een uitstekend antivirusprogramma, maar ook doordat we de systemen goed monitoren. Zo kunnen wij volledig veilig & verzorgd aan het werk. Maar geldt dat ook voor jouw software en data? Of voor die van jouw medewerkers?

Met Werkplek+ van CompanyPoint weet je zeker dat je goed zit. Wij zorgen dat jouw systeem altijd up-to-date is en dat je optimaal beschermd bent tegen virussen en malware. Zo voorkomen we dat gegevens in verkeerde handen komen of data verdwijnt bij een cyberaanval.

Wij zorgen voor goede back-up van jouw data in onze cloud. En loop je tegen een ICT vraagstuk aan? CompanyPoint staat voor je klaar met onze ICT kennis ondersteuning op afstand, telefonisch en persoonlijk . Zo werk jij voor een vast bedrag per maand volledig veilig & verzorgd met betrouwbare ICT.

Ook voor de thuiswerker

We werken weer massaal thuis en hebben onze woonkamer, logeerkamer of keuken omgetoverd tot tijdelijk kantoor. Maar hoe veilig is jouw nieuwe werkplek eigenlijk? En is jouw data beschermd? CompanyPoint biedt jou een volledig beheerde én goed beschermde digitale werkplek. Zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent: jouw werk.

Wil jij weten wat Werkplek+ kan doen voor jouw bedrijf?

Lees andere berichten van CompanyPoint

Werkplek+ jouw ICT volledig veilig & verzorgd

Dagelijks krijgen onze servers te maken met duizenden cyberaanvallen. Daar zijn ze gelukkig goed tegen bestand. Niet alleen door een uitstekend antivirusprogramma,

Help, ik wil/moet thuiswerken

Thuiswerken is, helaas, door de huidige Coronacrisis actueler dan ooit. Natuurlijk is een eerste vereiste een desktop en/of laptop (die je contactloos

Is https wel veilig?

Er is de laatste tijd veel ‘gedoe’ (letterlijk & figuurlijk) over https, oftewel HyperText Transfer Protocol Secure. Iedere website-eigenaar wordt in meer

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze producten/dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat de geleverde dienst/product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de overeenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.
Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

thuiswerkplek

Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op op 085-2737487.
Of vul je gegevens hieronder in en dan nemen wij spoedig contact op met je.