Verhuizing VAN JE WEBHOSTING-pakket

Verandering van onze webhosting-pakketten en kies nu 
voor een (maand gratis) aansluiting op Microsoft 365 en gratis migratieondersteuning vanuit CompanyPoint.

Wij hebben je een bericht gestuurd over de vernieuwing van onze webservers en we gaan je pakket verhuizen.
Vul het onderstaand formulier in om je voorkeur voor de omzetting aan te geven.

Het goede nieuws over je pakket:
We hebben besloten om alle beperkingen van je webhosting-pakket af te halen en de enige beperking die er nog is, is de te gebruiken schijfruimte. Dus vanaf heden onbeperkt aantal emailadressen (POP postbussen), ftp accounts, domeinen, databases en nog veel meer. Deze upgrade is volkomen gratis en ook de prijs van je pakket blijft gelijk.

Waarom verhuizen:
De huidige webserver is niet meer toereikend voor de vraag en het onderliggend OS moet vervangen worden, dat gaat niet zonder een behoorlijk lange downtime en andere problemen waardoor we hebben besloten tot deze verhuizing.

Downtime:
Er is geen downtime te verwachten, wij zorgen voor een soepele overgang van de data, email, php versie en juiste DNS configuraties.

Microsoft 365:
Meer en meer klanten stappen over naar Microsoft365 (voorheen bekend als Office365) vanwege de uitstekende mogelijkheden met email, data opslag en gebruik van Office. Ook voor het werken in de cloud is Microsoft 365 een geweldig pakket. Wij bieden Microsoft 365 nu 1 maand gratis en gratis ondersteuning bij de migratie naar dit platform door onze specialisten. KLIK HIER voor een overzicht van Microsoft 365 pakketten.

 

BEVESTIG HIERONDER JE VERHUIZING:

Tenslote, nog even dit:

Als je problemen hebt met de verhuizing, vul ook dan het formulier in en geef dit aan bij opmerkingen. Wij nemen contact met je op om dit op te lossen.
Daarnaast zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan deze verhuizing en na de verhuizing zetten we je hosting-pakket om naar de nieuwe opzet met onbeperkte opties.

 

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze producten/dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat de geleverde dienst/product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de overeenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.
Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

thuiswerkplek

Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op op 085-2737487.
Of vul je gegevens hieronder in en dan nemen wij spoedig contact op met je.