Onze helpdesk

Onze IT Service helpdesk is er om te helpen bij alle problemen op computergebied. Of het nu gaat om hulp bij het zoeken naar een oplossing voor een complex vraagstuk of het aansluiten van een printer, onze specialisten weten wat er gedaan moet worden. Indien gewenst kunnen wij bij u op locatie komen.

Hoe werkt het?
Stap 1: Support Plugin
Betreft het een Mac of PC? Download dan onze remote client. Op deze wijze kunnen we eenvoudig éénmaal met u meekijken en na uw toestemming zelfs de computer besturen.
Stap 2: Bel ons
Niemand houdt van wachten. Bel ons op ons telefoonnummer 085-2737487. Onze specialisten kunnen u dan direct verder helpen.
Stap 3: Stel je vraag!
Als u één van onze specialisten aan de lijn hebt, stel uw vraag of leg het probleem uit. Probeer ons zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de duur van uw probleem en wat er gedaan is om het probleem op te lossen. Als u geen tijd heeft, dan maken we een afspraak en nemen daarna contact op om het probleem te vinden en op te lossen.
We kijken met je mee
Via onze Support Plugin (stap 1) kunnen we met uw toestemming binnen enkele ogenblikken met u meekijken op de Mac of PC. Wel zo snel!