Uw partner in IT oplossingen.

Bij CompanyPoint zijn we uw betrouwbare partner als het gaat om IT oplossingen voor bedrijven. We bieden een breed scala aan diensten en oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal kan profiteren van de nieuwste technologieën en een efficiënte IT-infrastructuur.

Werkplek + 

CompanyPoint specialiseert zich in efficiënt werkplekbeheer, waarbij ze maatwerkoplossingen bieden voor de optimale inrichting en beheer van werkplekken. Dit omvat alles van hardware en software tot netwerkcomponenten, gericht op het maximaliseren van de productiviteit van medewerkers.

Webhosting +

Webhosting is een essentieel aspect voor elk bedrijf dat een online aanwezigheid wil opbouwen. Bij CompanyPoint begrijpen we het belang van betrouwbare en veilige webhosting. Met een focus op snelheid, beveiliging en uptime zorgen we ervoor dat uw website altijd beschikbaar is voor uw klanten. 

Cloud +

Bij CompanyPoint bieden we krachtige, veilige en schaalbare cloud oplossingen die uw bedrijf helpen om optimaal en flexibel te profiteren van de voordelen van de cloud. Met onze op maat gemaakte cloudoplossingen kunt u uw IT-infrastructuur vereenvoudigen, efficiëntie verbeteren en kosten besparen.

Telecom +

Bij CompanyPoint bieden we betrouwbare en moderne telecomdiensten voor bedrijven. Onze oplossingen omvatten VoIP, mobiele connectiviteit, netwerkbeheer, videoconferenting en beveiliging. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen met onze slimme communicatiemiddelen

Hier staan en gaan wij voor

Serviceverlening

Service is een van onze belangrijke pijlers. Wij zoeken altijd naar de juiste IT oplossingen voor uw probleem.

Bereikbaarheid

Onze zakelijke ICT oplossingen worden ondersteund door een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen, waar en wanneer u het nodig hebt. Via telefoon en/of helpdesk. 

Persoonlijk

In onze dienstverlening staat persoonlijk contact voorop.

 

Oplossingsgericht

Het doel heiligt de middelen, is hier van toepassing. Dus geen overbodige ’toeters & bellen’ die je niet gebruikt.

Kwaliteit

Wij bieden alleen hoogwaardige hardware en software oplossingen die hun kwaliteit en stabiliteit in de praktijk hebben bewezen. 
CompanyPoint = betrouwbare IT oplossingen.

Duidelijk

Vaste en transparante tarieven, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze IT oplossingen zijn volledig schaalbaar, zodat ze altijd perfect passen bij uw organisatie.

Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op de CompanyPoint nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends in werkplekbeheer en webhosting, en om exclusieve tips en aanbiedingen te ontvangen die jouw online aanwezigheid en bedrijfsefficiëntie kunnen verbeteren

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe onze IT oplossingen voor (MKB) bedrijven, ook uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen met passende IT oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Wat mensen over ons zeggen

Dennis Meijer
Lees verder
Al jaren blije klant bij CompanyPoint. 24 uur per dag persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat ik zelf bezig kan zijn met andere zaken.
Rob Berrevoets
Bedankt!
Lees verder
Bedankt voor de super service!
Hardy Kral
Geweldige service
Lees verder
Mede dankzij CompanyPoint mijn bekabeld internet en tv weer klaar. Bedankt Harold en Marcel!!
Maria Lansbergen
UItstekende service
Lees verder
Snelle en goed service bij CompanyPoint, ik kan het iedereen aanraden die problemen heeft met zijn computer.

Waar we mee samenwerken

Onze nieuwsbrief ontvangen!

Leuk dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul hieronder je gegevens in en wij sturen je regelmatig onze nieuwsbrief.