How Can We Help?

CCleaner

Je bent nu hier:


Kennisbank > CCleaner

Door het surfen op internet en het gebruiken van verschillende soorten software, bestaan er allerlei overbodige bestanden op de harde schijf van je pc.

Denk hierbij aan verwijderde bestanden en plaatjes van internet. Ook malware en andere schadelijke software die door het bezoeken van een site op je hard schijf staan.,

Met het programma CCleaner schoon je je pc op een eenvoudige manier op. Het is in meerdere talen beschikbaar en werkt op alle recente versies van Windows.

 

Besturingssysteem: Windows 7, 8.1 en 10
Bestandsgrootte: 16.326 KB
Taal: Nederlands

Voordat je begint

CCleaner is een geweldig programma voor het opschonen van je pc, maar daardoor ook een gevaarlijk programma. Het kan zaken verwijderen die zorgen dat je computer instabiel wordt. Het gebruik van CCleaner is daarom bedoeld voor de gevorderde computergebruiker die ervaring heeft met dit type programma’s. Standaard staat het programma ingesteld op bepaalde onderhoudstaken. Als je daar niets aan verandert, kan er weinig fout gaan. Ondanks dit zijn er enkele negatieve ervaringen bekend. Wij raden je daarom aan een herstelpunt te maken op je computer en CCleaner alleen te installeren en te gebruiken als je weet waar je mee bezig bent.
 
 

Stap 1: CCleaner downloaden

  • Klik hierboven op de knop [DOWNLOAD HIER].
  • De website van CCleaner opent en de bestanden worden gedownload.
  • Een balk verschijnt onderin beeld met de tekst CCsetup565.exe. Het nummer kan anders zijn als er een nieuwere versie van de software uitkomt.
  • Klik in de grijze balk op [UITVOEREN].

Stap 2: CCleaner installeren

  • De installatiewizard opent. Standaard staat de taal ‘Engels’ geselecteerd. Pas dit aan door te klikken op [English].
  • Tik in het menu dat uitklapt op [Nederlands (Dutch)]. Nu heb je de taal ‘Nederlands’ geselecteerd.
  • Klik op [Installeren].
  • Mogelijk krijgt u een reclame te zien. Klik op [Afwijzen].
CCleaner is nu geïnstalleerd. Klik indien je direct gebruik wilt maken van CCleaner op CCleaner uitvoeren. Zo niet, klik dan op het kruisje.
 
 
Wil je weten hoe CCleaner werkt, klik dan hier en lees ons artikel ‘Hoe werkt CCleaner’?
 
  
Was dit artikel nuttig?
3.8 out Of 5 Stars
5 Stars 50%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 50%
1 Stars 0%
Hoe kunnen we onze dienst(en) verbeteren?
Inhoud

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze producten/dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat de geleverde dienst/product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de overeenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.
Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

thuiswerkplek

Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op op 085-2737487.
Of vul je gegevens hieronder in en dan nemen wij spoedig contact op met je.