Wachtwoord wijzigen op een iPhone of iPad?

Je bent nu hier:

Kennisbank > Wijzig je wachtwoord op een iPhone of iPad

Vanwege veiligheid adviseren we je om regelmatig het wachtwoord van je Microsoft 365 account te wijzigen. Hoe je dat doet, leggen we je in dit artikel uit.

Zorg ervoor dat je je wachtwoord goed bewaart en niet deelt met anderen

Stap 1: Unlock je iPhone of iPad

Ga als eerst naar ‘INSTELLINGEN’ of ‘SETTINGS’.

Stap 2: Ga naar 'Wachtwoorden en accounts'

Hierin vind je alle relevante informatie over je accounts en wachtwoorden.

Stap 3: Klik op 'Wachtwoorden'

Vanzelfsprekend vind je het overzicht met huidige wachtwoorden in dit gedeelte.

Stap 4: Vind het mailadres

Voer in de zoekbalk het mailadres in dat je zoekt (indien je meer emailadressen op je iPhone of iPad hebt staan)

Stap 5: Voer je nieuwe wachtwoord in

In het wachtwoordveld kan je nu een nieuw wachtwoord opgeven. Zodra je dat gedaan hebt, klik je op ‘Gereed’ en is je nieuwe wachtwoord ingesteld.

Was dit artikel nuttig?
0 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
Hoe kunnen we onze dienst(en) verbeteren?
Inhoud

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze producten/dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat de geleverde dienst/product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de overeenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.
Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.