Webhosting bij CompanyPoint

Webhosting is in het kort een digitale locatie waar je jouw website plaatst, zodat anderen er online toegang toe kunnen krijgen.

CompanyPoint biedt de volgende verschillende soorten webhosting:

  • Shared hosting (gedeelde hosting): Hierbij delen meerdere klanten/websites dezelfde server. Dit type hosting is geschikt voor kleinere websites of sites met weinig resourcebehoeften. Het grootste voordeel van shared webhosting is de prijs, voor relatief weinig kosten is jouw website altijd online zichtbaar
  • Virtual Private Server (VPS): met een VPS beschik je over een ‘eigen’ server, die door middel van virtualisatietechniek een (klein) deel zijn van een cluster van servers. Door de clustertechniek is de beschikbaarheid van de VPS zeer hoog. Het wordt vaak gebruikt door sites die meer resources vereisen, zoals webshops.
 
Om jouw website makkelijk en herkenbaar te bereiken, heb je minstens een domeinnaam nodig, die gekoppeld is aan jouw website. Bij CompanyPoint kun je vrijwel elke domeinnaam registreren (mits het natuurlijk ‘vrij’ is) met vrijwel elke (g)TLD, ook wel extensie genoemd. Voorbeelden van TLD’s zijn .nl, .com, .eu, .net en .info, maar ook de buitenlandse TLD’s zoals bijvoorbeeld .de of .co.uk of de minder bekende gTLD’s .shop, .management of .amsterdam.
 
Heb je reeds een website en je wilt deze naar ons verhuizen, dan kunnen we je daar uiteraard mee helpen. We zullen er alles aan doen om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze voordelige Shared Hosting pakketten

Webhosting basis

Ideaal om te starten met een website

€ 24,00 per jaar
excl btw

Webhosting Standaard

Geschikt voor vrijwel alle websites

€ 60,00 per jaar
excl btw

Webhosting Premium

Als je toch nog meer ruimte nodig hebt

€ 120,00 per jaar
excl btw