Uw partner in IT oplossingen

Bij CompanyPoint zijn we uw betrouwbare partner als het gaat om IT oplossingen voor bedrijven. We bieden een breed scala aan diensten en oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf optimaal kan profiteren van de nieuwste technologieën en een efficiënte IT-infrastructuur.

Navigeer naar succes met onze IT-expertise

Onze missie is om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen met geavanceerde technologie en efficiënte IT-systemen. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom richten we ons op het bieden van op maat gemaakte IT-diensten die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Bij CompanyPoint staan we klaar om samen met u te navigeren door de complexe wereld van IT, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: het groeien van uw bedrijf. Met onze expertise en toewijding aan service, kwaliteit en oplossingsgerichtheid, zijn we niet alleen uw leverancier, maar uw vertrouwde partner in IT.

 

Serviceverlening

Service is een van onze belangrijke peilers. Wij zoeken altijd naar de juiste IT oplossingen voor uw probleem.

Bereikbaarheid

Onze zakelijke ICT oplossingen worden ondersteund door een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen, waar en wanneer u het nodig hebt. Via telefoon en/of helpdesk.

Persoonlijk

In onze dienstverlening staat persoonlijk contact en begrip voorop. We luisteren naar uw behoeften en zorgen voor maatwerk zakelijke ICT oplossingen.

Kwaliteit

Wij bieden alleen hoogwaardige hardware en software oplossingen die hun kwaliteit en stabiliteit in de praktijk hebben bewezen. CompanyPoint = betrouwbare IT oplossingen.

Duidelijk

Vaste en transparante tarieven, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze IT oplossingen zijn volledig schaalbaar, zodat ze altijd perfect passen bij uw organisatie.

Oplossingsgericht

Wij geloven in een oplossingsgerichte aanpak. Geen overbodige 'toeters & bellen', maar gerichte zakelijke ICT oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen van CompanyPoint.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig belangrijk nieuws, aanbiedingen en updates.
Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op de CompanyPoint nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends in werkplekbeheer en webhosting, en om exclusieve tips en aanbiedingen te ontvangen die jouw online aanwezigheid en bedrijfsefficiëntie kunnen verbeteren

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe onze IT oplossingen voor (MKB) bedrijven, ook uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen met passende IT oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Wat mensen over ons zeggen

Dennis Meijer
Lees verder
Al jaren blije klant bij CompanyPoint. 24 uur per dag persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat ik zelf bezig kan zijn met andere zaken.
Dennis Meijer
Lees verder
Al jaren blije klant bij CompanyPoint. 24 uur per dag persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat ik zelf bezig kan zijn met andere zaken.
Dennis Meijer
Lees verder
Al jaren blije klant bij CompanyPoint. 24 uur per dag persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat ik zelf bezig kan zijn met andere zaken.