Veilig & efficiënt werken met Werkplek+

Dagelijks krijgen onze servers te maken met duizenden cyberaanvallen. Daar zijn ze gelukkig goed tegen bestand. Niet alleen door een uitstekend antivirusprogramma, maar ook doordat we de systemen goed monitoren. Zo kunnen wij volledig veilig & verzorgd aan het werk. Maar geldt dat ook voor jouw software en data? Of voor die van jouw medewerkers?

Met Werkplek+ van CompanyPoint weet je zeker dat je goed zit. Wij zorgen dat jouw systeem altijd up-to-date is en dat je optimaal beschermd bent tegen virussen en malware. Zo voorkomen we dat gegevens in verkeerde handen komen of data verdwijnt bij een cyberaanval.

Wij zorgen voor goede back-up van jouw data in onze cloud. En loop je tegen een ICT vraagstuk aan? CompanyPoint staat voor je klaar met onze ICT kennis ondersteuning op afstand, telefonisch en persoonlijk . Zo werk jij voor een vast bedrag per maand volledig veilig & verzorgd met betrouwbare ICT.

Ook voor de thuiswerker

We werken weer massaal thuis en hebben onze woonkamer, logeerkamer of keuken omgetoverd tot tijdelijk kantoor. Maar hoe veilig is jouw nieuwe werkplek eigenlijk? En is jouw data beschermd? CompanyPoint biedt jou een volledig beheerde én goed beschermde digitale werkplek. Zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent: jouw werk.

Delen